Carieră
Suntem într-o permanentă căutare de profesioniști care să ne satisfacă cerințele.
detalii…

Calitate
Ne concentrăm permanent pe procesul total și profesional de Asigurare a calității produselor oferite clienților. detalii…

   iTranslator


iTranslator este o firmă care oferă soluții și servicii de administrare a documentației care includ traduceri de documentație, localizare de software sau site-uri Web și servicii DTP.

Echipa iTranslator are la bază un grup entuziast cu experiență practică în domeniul traducerii și cel al localizării. Suntem o echipă tânără, dinamică al cărui scop este oferirea de "Soluții inovatoare" de cea mai înaltă calitate.

Scopul nostru este să satisfacem și să păstrăm clienții. Considerăm că în acest domeniu de activitate trebuie depuse toate eforturile pentru satisfacerea necesităților clienților. Scopul nostru este să finalizăm proiectele de traducere sau localizare la timp, în buget și respectând standardele de calitate impuse - lucrăm permanent pentru a oferi soluțiile optime la cerințele clienților noștri. iTranslator lucrează cu clienții de la începutul proiectelor până la finalizare și după aceea, păstrând contactul permanent chiar și după finalizarea proiectelor

Abordarea noastră este definită printr-o strânsă cu clienții pentru a găsi soluțiile optime la cerințele acestora. Rolul nostru este să oferim soluțiile optime care să aducă valoare afacerii dumneavoastră.

Obiectivul nostru este oferirea de "soluții inovatoare" urmărind satisfacția 100% a clienților.
 
 
 
 

Traducere de documentație
Dispunem de expertiza tehnică și flexibilitate pentru a găsi soluții pentru clienții noștri. detalii…


Localizare de software
Procesul de localizare al firmei iTranslator include proceduri extinse de asigurare a calității. detalii…


Localizare de site-uri Web
Prin acest proces site-ul dumneavoastră este optimizat în întregime. detalii…

Servicii DTP
Echipa iTranslator include specialiști în domeniul DTP. detalii…

 
       
Copyright © 2004 iTranslator. Toate drepturile rezervate.