DESPRE NOI


Firma iTranslator oferă soluții de administrare a informației și documentației, cum ar fi traducerile tehnice, localizarea de software si site-uri Web și servicii DTP.

Misiunea noastră este să oferim un pachet de servicii personalizat în funcție de necesitățile clienților noștri. Putem să gestionăm întregul proces de administrare a documentației clienților, precum și proiectele de localizare, DTP sau multimedia.
Misiune

iTranslator este o firmă de traduceri care dorește să ofere servicii de cea mai înaltă calitate utilizând tehnologii informatice de vârf susținute de o vastă experiență lingvistică. În plus, tehnicile noastre profesionale de management de proiect și asigurare a calității ne situează pe o poziție de vârf pe piața traducerilor.

Standardele noastre includ cea mai înaltă calitate a traducerilor pentru a aduce valoare clienților, implementarea solicitărilor acestora și livrarea la timp a proiectelor.
Strategie

Strategia noastră se bazează pe utilizarea intensivă a resurselor IT, acordând o atenție specială tehnicilor Internet. Scopul nostru este să atingem cel mai înalt standard în managementul proiectelor și al terminologiei. Dorim să oferim clienților o calitate optimă a traducerilor și țintim să devenim una dintre cele mai importante firme de pe piață.

Copyright © 2004 iTranslator. Toate drepturile rezervate.