SERVICII

iTranslator oferă servicii de traducere, localizare de software și DTP.

Oferim o gamă largă de servicii executate de traducători și tehnicieni înalt calificați. Clienții noștri beneficiază întotdeauna de produse profesionale, de calitate superioară.

Facem tot posibilul pentru a ne asigura că firma se adaptează flexibil la cerințele clienților și răspunde rapid la provocările ridicate de piața traducerilor care se află în continuă dezvoltare.

Managementul de proiect profesional, procedurile de asigurare a calității și experiența acumulată ne recomandă ca o firmă de vârf. Dorim să atingem profesionalismul absolut în managementul proceselor de traducere și localizare, precum și în managementul cunoștințelor. iTranslator va oferi cele mai înalte standarde ale serviciilor, dincolo de abilitățile competitorilor.

Traducere de documentație

Traducerea constă în generarea în limba destinație a celui mai apropiat mesaj echivalent natural sursă, în primul rând respectând semnificația, iar apoi stilul.
E. A. Nida

Noi dispunem de expertiza tehnică și flexibilitate pentru a găsi soluții pentru clienții noștri, combinate cu accentul pus pe oferirea de servicii de calitate superioară. Calitatea personalului nostru, împreună cu procesele și procedurile de care dispunem, asigură livrarea unui produs de calitate.
Localizare de software

Procesul de localizare al firmei iTranslator este bazat pe un model care include proceduri extinse de asigurare a calității. Acestea, combinate cu sistemul nostru de instruire continuă ne conferă următoarele atribute cheie:
     • Cunoștințe în domeniu și proceduri de traducere care ne asigură că oferim un produs de calitate
     • Abilitate analitică de a rezolva problemele
     • Abilitate de instruire și motivare a echipelor
     • Cunoaștere a tuturor aspectelor tehnologice, inclusiv utilizarea instrumentelor de localizare
     • Abilitatea de a identifica necesitatea de internaționalizare tehnică
Localizare de site-uri Web

Pron acest proces site-ul dumneavoastră nu este numai tradus în altă limbă, dar este și optimizat pentru acea piață - devenind corespunzător din punct de vedere lingvistic și cultural.

Web-ul este globalizat în întregime. Dacă firma/organizația dumneavoastră dorește să stabilească un flux de servicii bazat pe Internet, un mod de derulare a afacerilor sau o fereastră de afișare, trebuie ca acestea să fie prezentate într-un mod care corespunde tradițiilor lingvistice și culturale ale grupului vizat. Experți din diverse regiuni, care dispun de capacitate de înțelegere a caracteristicilor culturale și lingvistice, vor fi responsabili de proiectele dumneavoastră.
Servicii DTP

Specialiștii DTP ai firmei iTranslator dispun de cunoștințe de utilizare a mai multor sisteme de operare precum și un mare număr de aplicații de publicare sau prelucrare grafică. Serviciile DTP oferite de noi acoperă o gamă largă de solicitări posibile.

Putem trata orice proiect, de la traducere până la localizare de software și multimedia. Serviciile noastre includ: formatare și machetare, editare de grafice și capturi de ecrane, creare de grafice (grafice generice, capturi de ecrane, ilustrații și diagrame), verificări de asigurare a calității post-DTP
Copyright © 2004 iTranslator. Toate drepturile rezervate.