SUCCESUL NOSTRU

Scopul serviciilor de traducere oferite este de a ne asigura că vom satisface întotdeauna clienții prin calitatea și promptitudinea lucrărilor. Fie că este vorba de software, site-uri Web, contracte, materiale de training, manuale sau alt tip de documentație, suntem capabili să le gestionăm și să le returnăm clienților în forma solicitată. La timp, respectând bugetul și cu cea mai înaltă calitate.

În continuare vă rugăm să vă convingeți singuri, citind câteva dintre comentariile clienților noștri:

Am primit întotdeauna documentele traduse la data solicitată și am fost impresionat de fluența traducerii.

                                                                               Profilul companiei: Firmă IT
Am lucrat cu iTranslator în special în domeniul traducerilor tehnice și al localizării de software. Mulți dintre clienții noștri s-au bazat pe traducerile realizate de această firmă. Calitatea, respectarea termenelor limită, profesionalismul și confidențialitatea recomandă iTranslator ca un partener de valoare.
                                                                               Profilul companiei: Firmă de traduceri internațională
În ultimul an am lucrat cu iTranslator în diverse domenii, cum ar fi financiar, juridic, economic și marketing. Traducerile acestei firme sunt bine documentate în ceea ce privește terminologia specifică și documentele au fost traduse cu acuratețe și în conformitate cu legislația din România.
                                                                               Profilul companiei: Firmă de avocatură internațională
Copyright © 2004 iTranslator. Toate drepturile rezervate.